prikaz prve stranice dokumenta Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu

Ožegović, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Ožegović, P. (2010). Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539

Ožegović, Petra. "Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539

Ožegović, Petra. "Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539

Ožegović, P. (2010). 'Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539

Ožegović P. Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539

P. Ožegović, "Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.