Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Ožegović, P. (2010). Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539
Ožegović, Petra. "Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539
Ožegović, Petra. "Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539
Ožegović, P. (2010). 'Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539
Ožegović P. Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539
P. Ožegović, "Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539