diplomski rad
Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu

Petra Ožegović (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad...

Ožegović, P. (2010). Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539

Ožegović, Petra. "Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539

Ožegović, Petra. "Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539

Ožegović, P. (2010). 'Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539

Ožegović P. Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539

P. Ožegović, "Usporedna analiza sastava složenih ugljikohidrata u bijelom, obogaćenom i integralnom kruhu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:365539