završni rad
Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici

Morana Roller (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za kemiju i biokemiju
Laboratorij za toksikologiju
Citirajte ovaj rad...

Roller, M. (2016). Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535

Roller, Morana. "Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535

Roller, Morana. "Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535

Roller, M. (2016). 'Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535

Roller M. Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535

M. Roller, "Prisutnost policikličkih aromatskih ugljikovodika u hrani podrijetlo, toksičnost i rizici", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:557535