diplomski rad
Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja

Alisa Ibrić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad...

Ibrić, A. (2010). Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192

Ibrić, Alisa. "Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192

Ibrić, Alisa. "Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192

Ibrić, A. (2010). 'Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192

Ibrić A. Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192

A. Ibrić, "Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192