Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Ibrić, A. (2010). Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192
Ibrić, Alisa. "Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192
Ibrić, Alisa. "Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192
Ibrić, A. (2010). 'Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192
Ibrić A. Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192
A. Ibrić, "Utjecaj vremena prženja i poroznosti paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:475192