Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Werner, Z. (2010). Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026
Werner, Zoran. "Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026
Werner, Zoran. "Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026
Werner, Z. (2010). 'Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026
Werner Z. Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026
Z. Werner, "Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026