diplomski rad
Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba

Zoran Werner (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Werner, Z. (2010). Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026

Werner, Zoran. "Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026

Werner, Zoran. "Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026

Werner, Z. (2010). 'Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026

Werner Z. Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026

Z. Werner, "Utjecaj ultrazvuka na reološka, teksturalna i fizikalna svojstva pšeničnog škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:442026