Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Zubčić, S. (2010). Utjecaj tretmana ultrazvuka snage 240W, 320W i 400W pri različitim temperaturama na kakvoću sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123396
Zubčić, Sonja. "Utjecaj tretmana ultrazvuka snage 240W, 320W i 400W pri različitim temperaturama na kakvoću sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123396
Zubčić, Sonja. "Utjecaj tretmana ultrazvuka snage 240W, 320W i 400W pri različitim temperaturama na kakvoću sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123396
Zubčić, S. (2010). 'Utjecaj tretmana ultrazvuka snage 240W, 320W i 400W pri različitim temperaturama na kakvoću sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123396
Zubčić S. Utjecaj tretmana ultrazvuka snage 240W, 320W i 400W pri različitim temperaturama na kakvoću sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123396
S. Zubčić, "Utjecaj tretmana ultrazvuka snage 240W, 320W i 400W pri različitim temperaturama na kakvoću sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:123396