prikaz prve stranice dokumenta Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane

Mitton, Renata
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije

Citirajte ovaj rad

Mitton, R. (2010). Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594

Mitton, Renata. "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594

Mitton, Renata. "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594

Mitton, R. (2010). 'Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594

Mitton R. Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594

R. Mitton, "Određivanje benzojeve i sorbinske kiseline tekućinskom kromatografijom visoke djelotvornosti i njena primjena na uzorcima hrane", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:571594

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.