diplomski rad
Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata

Petra Radovanić (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Radovanić, P. (2010). Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714

Radovanić, Petra. "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714

Radovanić, Petra. "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714

Radovanić, P. (2010). 'Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714

Radovanić P. Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714

P. Radovanić, "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714