Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Radovanić, P. (2010). Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714
Radovanić, Petra. "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714
Radovanić, Petra. "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714
Radovanić, P. (2010). 'Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714
Radovanić P. Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714
P. Radovanić, "Utjecaj temperature sušenja na udjel pigmenata i antioksidacijska svojstva biljnih ekstrakata", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:715714