diplomski rad
Validacija HPLC metode za određivanje antocijana u crnom vinu

Iva Bebek (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Bebek, I. (2010). Validacija HPLC metode za određivanje antocijana u crnom vinu (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725564

Bebek, Iva. "Validacija HPLC metode za određivanje antocijana u crnom vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725564

Bebek, Iva. "Validacija HPLC metode za određivanje antocijana u crnom vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725564

Bebek, I. (2010). 'Validacija HPLC metode za određivanje antocijana u crnom vinu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725564

Bebek I. Validacija HPLC metode za određivanje antocijana u crnom vinu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725564

I. Bebek, "Validacija HPLC metode za određivanje antocijana u crnom vinu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:725564