diplomski rad
Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa

Marina Bujan (2010)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad...

Bujan, M. (2010). Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan, Marina. "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan, Marina. "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2010. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan, M. (2010). 'Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

Bujan M. Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2010 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239

M. Bujan, "Probiotička aktivnost bakterija mliječne kiseline izoliranih tijekom spontane fermentacije kupusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2010. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:328239