diplomski rad
Utjecaj vrste i količine starter kultura na tijek zakiseljavanja i senzorske karakteristike sira Podravec

Martin Knežević (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Knežević, M. (2009). Utjecaj vrste i količine starter kultura na tijek zakiseljavanja i senzorske karakteristike sira Podravec (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004915

Knežević, Martin. "Utjecaj vrste i količine starter kultura na tijek zakiseljavanja i senzorske karakteristike sira Podravec." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004915

Knežević, Martin. "Utjecaj vrste i količine starter kultura na tijek zakiseljavanja i senzorske karakteristike sira Podravec." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004915

Knežević, M. (2009). 'Utjecaj vrste i količine starter kultura na tijek zakiseljavanja i senzorske karakteristike sira Podravec', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004915

Knežević M. Utjecaj vrste i količine starter kultura na tijek zakiseljavanja i senzorske karakteristike sira Podravec [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004915

M. Knežević, "Utjecaj vrste i količine starter kultura na tijek zakiseljavanja i senzorske karakteristike sira Podravec", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:004915