Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad
Talan, N. (2016). Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668
Talan, Nikola. "Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668
Talan, Nikola. "Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668
Talan, N. (2016). 'Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668
Talan N. Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668
N. Talan, "Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668