završni rad
Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka

Nikola Talan (2016)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Laboratorij za znanost o prehrani
Citirajte ovaj rad...

Talan, N. (2016). Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka (Završni rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668

Talan, Nikola. "Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668

Talan, Nikola. "Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2016. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668

Talan, N. (2016). 'Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668

Talan N. Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2016 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668

N. Talan, "Dodaci prehrani za poboljšanje izvedbe kod nogometnih produžetaka", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2016. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:072668