Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za biokemijsko inženjerstvo, industrijsku mikrobiologiju i tehnologiju piva i slada
Citirajte ovaj rad
Raukar, A. (2008). Fiziološka aktivnost odgorčenog kvasca Saccharomyces uvarum nakon ultrazvučne dezintegracije (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731967
Raukar, Ana. "Fiziološka aktivnost odgorčenog kvasca Saccharomyces uvarum nakon ultrazvučne dezintegracije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731967
Raukar, Ana. "Fiziološka aktivnost odgorčenog kvasca Saccharomyces uvarum nakon ultrazvučne dezintegracije." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731967
Raukar, A. (2008). 'Fiziološka aktivnost odgorčenog kvasca Saccharomyces uvarum nakon ultrazvučne dezintegracije', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731967
Raukar A. Fiziološka aktivnost odgorčenog kvasca Saccharomyces uvarum nakon ultrazvučne dezintegracije [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731967
A. Raukar, "Fiziološka aktivnost odgorčenog kvasca Saccharomyces uvarum nakon ultrazvučne dezintegracije", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:731967