Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Skenderović, B. (2008). Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet želiranih proizvoda mandarine i klementine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344698
Skenderović, Branka. "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet želiranih proizvoda mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344698
Skenderović, Branka. "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet želiranih proizvoda mandarine i klementine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344698
Skenderović, B. (2008). 'Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet želiranih proizvoda mandarine i klementine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344698
Skenderović B. Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet želiranih proizvoda mandarine i klementine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344698
B. Skenderović, "Polifenolni spojevi i antioksidacijski kapacitet želiranih proizvoda mandarine i klementine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:344698