Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Štefanac, N. (2009). Usporedna ispitivanja domaćih uljarskih sirovina iz sortnih pokusa (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272766
Štefanac, Natalija. "Usporedna ispitivanja domaćih uljarskih sirovina iz sortnih pokusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272766
Štefanac, Natalija. "Usporedna ispitivanja domaćih uljarskih sirovina iz sortnih pokusa." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272766
Štefanac, N. (2009). 'Usporedna ispitivanja domaćih uljarskih sirovina iz sortnih pokusa', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272766
Štefanac N. Usporedna ispitivanja domaćih uljarskih sirovina iz sortnih pokusa [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272766
N. Štefanac, "Usporedna ispitivanja domaćih uljarskih sirovina iz sortnih pokusa", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:272766