prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode
Pristup korisnicima matične ustanove
završni rad
Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode

Novak, Silvija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Novak, S. (2009). Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314

Novak, Silvija. "Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314

Novak, Silvija. "Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314

Novak, S. (2009). 'Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314

Novak S. Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314

S. Novak, "Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.