Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Novak, S. (2009). Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode (Završni rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314
Novak, Silvija. "Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314
Novak, Silvija. "Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode." Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314
Novak, S. (2009). 'Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode', Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314
Novak S. Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode [Završni rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 13.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314
S. Novak, "Utjecaj blanširanja i depektinizacije na iskorištenje i pektinske tvari u proizvodnji soka od jagode", Završni rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:478314