diplomski rad
Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave

Domagoj Sobota (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Sobota, D. (2009). Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498

Sobota, Domagoj. "Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498

Sobota, Domagoj. "Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498

Sobota, D. (2009). 'Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498

Sobota D. Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498

D. Sobota, "Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498