prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave

Sobota, Domagoj
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju ugljikohidrata i konditorskih proizvoda

Citirajte ovaj rad

Sobota, D. (2009). Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498

Sobota, Domagoj. "Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498

Sobota, Domagoj. "Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498

Sobota, D. (2009). 'Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 13.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498

Sobota D. Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 13.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498

D. Sobota, "Utjecaj temperature prženja na polifenolni sastav kave", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:040498

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.