prikaz prve stranice dokumenta Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta

Tomašković, Lucija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica

Citirajte ovaj rad

Tomašković, L. (2009). Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101

Tomašković, Lucija. "Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101

Tomašković, Lucija. "Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101

Tomašković, L. (2009). 'Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101

Tomašković L. Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 20.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101

L. Tomašković, "Tekstura polupečenih smrznutih kruhova dobivenih uz dodatak kiselog tijesta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:444101

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.