prikaz prve stranice dokumenta Proizvodnja pšeničnog kruha uz dodatak kvasnog i kiselog predfermenta
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Proizvodnja pšeničnog kruha uz dodatak kvasnog i kiselog predfermenta

Mikelec, Krunoslav
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca

Citirajte ovaj rad

Mikelec, K. (2009). Proizvodnja pšeničnog kruha uz dodatak kvasnog i kiselog predfermenta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212714

Mikelec, Krunoslav. "Proizvodnja pšeničnog kruha uz dodatak kvasnog i kiselog predfermenta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212714

Mikelec, Krunoslav. "Proizvodnja pšeničnog kruha uz dodatak kvasnog i kiselog predfermenta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212714

Mikelec, K. (2009). 'Proizvodnja pšeničnog kruha uz dodatak kvasnog i kiselog predfermenta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212714

Mikelec K. Proizvodnja pšeničnog kruha uz dodatak kvasnog i kiselog predfermenta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212714

K. Mikelec, "Proizvodnja pšeničnog kruha uz dodatak kvasnog i kiselog predfermenta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:212714

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.