diplomski rad
Usporedba slatkoće voćnog jogurta od običnog i delaktoziranog mlijeka s dodatkom šećera ili sladila

Ida Rožman (2009)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Rožman, I. (2009). Usporedba slatkoće voćnog jogurta od običnog i delaktoziranog mlijeka s dodatkom šećera ili sladila (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506359

Rožman, Ida. "Usporedba slatkoće voćnog jogurta od običnog i delaktoziranog mlijeka s dodatkom šećera ili sladila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506359

Rožman, Ida. "Usporedba slatkoće voćnog jogurta od običnog i delaktoziranog mlijeka s dodatkom šećera ili sladila." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2009. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506359

Rožman, I. (2009). 'Usporedba slatkoće voćnog jogurta od običnog i delaktoziranog mlijeka s dodatkom šećera ili sladila', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506359

Rožman I. Usporedba slatkoće voćnog jogurta od običnog i delaktoziranog mlijeka s dodatkom šećera ili sladila [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2009 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506359

I. Rožman, "Usporedba slatkoće voćnog jogurta od običnog i delaktoziranog mlijeka s dodatkom šećera ili sladila", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2009. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:506359