Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Burec, M. (2008). Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil” (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267
Burec, Marina. "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267
Burec, Marina. "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267
Burec, M. (2008). 'Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267
Burec M. Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil” [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267
M. Burec, "Kontrola fermentacijskih parametara probiotičkih proizvoda „BioAktiv LGG” i „Acidofil”", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:124267