Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Cerovec, P. (2008). Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478
Cerovec, Petra. "Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478
Cerovec, Petra. "Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478
Cerovec, P. (2008). 'Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478
Cerovec P. Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478
P. Cerovec, "Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478