prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba

Cerovec, Petra
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Cerovec, P. (2008). Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478

Cerovec, Petra. "Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478

Cerovec, Petra. "Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478

Cerovec, P. (2008). 'Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478

Cerovec P. Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478

P. Cerovec, "Utjecaj obrade ultrazvukom visokog intenziteta na fizikalna svojstva kukuruznog škroba", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:294478

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.