prikaz prve stranice dokumenta Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine

Pilić, Nina
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Pilić, N. (2008). Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

Pilić, Nina. "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

Pilić, Nina. "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

Pilić, N. (2008). 'Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 08.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

Pilić N. Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 08.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

N. Pilić, "Fizikalno kemijska svojstva te fenolni sastav i antioksidacijski kapacitet svježe i prerađene mandarine", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:799844

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.