Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Dragović Uzelac, V. (2008). Utjecaj obrade propionskom i askorbinskom kiselinom na ukupnu boju i fizikalno-kemijske parametre rezane salate pakirane u vakuumu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837157
Dragović Uzelac, Verica. "Utjecaj obrade propionskom i askorbinskom kiselinom na ukupnu boju i fizikalno-kemijske parametre rezane salate pakirane u vakuumu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837157
Dragović Uzelac, Verica. "Utjecaj obrade propionskom i askorbinskom kiselinom na ukupnu boju i fizikalno-kemijske parametre rezane salate pakirane u vakuumu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837157
Dragović Uzelac, V. (2008). 'Utjecaj obrade propionskom i askorbinskom kiselinom na ukupnu boju i fizikalno-kemijske parametre rezane salate pakirane u vakuumu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 09.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837157
Dragović Uzelac V. Utjecaj obrade propionskom i askorbinskom kiselinom na ukupnu boju i fizikalno-kemijske parametre rezane salate pakirane u vakuumu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 09.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837157
V. Dragović Uzelac, "Utjecaj obrade propionskom i askorbinskom kiselinom na ukupnu boju i fizikalno-kemijske parametre rezane salate pakirane u vakuumu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:837157