Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Grugan, S. (2008). Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456
Grugan, Silvija. "Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456
Grugan, Silvija. "Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456
Grugan, S. (2008). 'Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456
Grugan S. Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456
S. Grugan, "Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456