diplomski rad
Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja

Silvija Grugan (2008)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad...

Grugan, S. (2008). Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456

Grugan, Silvija. "Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456

Grugan, Silvija. "Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2008. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456

Grugan, S. (2008). 'Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456

Grugan S. Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2008 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456

S. Grugan, "Utjecaj temperature i vremena prženja paniranog pilećeg mesa na moć upijanja ulja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2008. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:128456