Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Perica, J. (2007). Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248
Perica, Jure. "Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248
Perica, Jure. "Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248
Perica, J. (2007). 'Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248
Perica J. Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248
J. Perica, "Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248