prikaz prve stranice dokumenta Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu

Perica, Jure
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Perica, J. (2007). Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248

Perica, Jure. "Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248

Perica, Jure. "Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248

Perica, J. (2007). 'Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 07.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248

Perica J. Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 07.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248

J. Perica, "Usporedba metoda za određivanje acetaldehida, octene kiseline i jabučne kiseline u vinu", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:623248

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.