prikaz prve stranice dokumenta Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana

Ledecki, Vladimir
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Ledecki, V. (2007). Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703

Ledecki, Vladimir. "Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703

Ledecki, Vladimir. "Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703

Ledecki, V. (2007). 'Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703

Ledecki V. Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703

V. Ledecki, "Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.