diplomski rad
Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana

Vladimir Ledecki (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Ledecki, V. (2007). Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703

Ledecki, Vladimir. "Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703

Ledecki, Vladimir. "Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703

Ledecki, V. (2007). 'Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703

Ledecki V. Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703

V. Ledecki, "Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703