Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Ledecki, V. (2007). Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703
Ledecki, Vladimir. "Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703
Ledecki, Vladimir. "Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703
Ledecki, V. (2007). 'Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703
Ledecki V. Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703
V. Ledecki, "Uvođenje HACCP sustava u tehnologiju duhana", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:712703