diplomski rad
Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja

Snježana Cenić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad...

Cenić, S. (2007). Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221

Cenić, Snježana. "Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221

Cenić, Snježana. "Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221

Cenić, S. (2007). 'Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221

Cenić S. Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221

S. Cenić, "Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221