Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica
Citirajte ovaj rad
Cenić, S. (2007). Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221
Cenić, Snježana. "Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221
Cenić, Snježana. "Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221
Cenić, S. (2007). 'Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221
Cenić S. Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221
S. Cenić, "Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221