prikaz prve stranice dokumenta Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja

Cenić, Snježana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za mikrobiologiju i mikrobiologiju namirnica

Citirajte ovaj rad

Cenić, S. (2007). Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221

Cenić, Snježana. "Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221

Cenić, Snježana. "Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221

Cenić, S. (2007). 'Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221

Cenić S. Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221

S. Cenić, "Analiza mikrobiote svježeg pilećeg mesa uskladištenog pri temperaturi hlađenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:342221

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.