diplomski rad
Razvoj procesa osmodehidratacije jabuka

Lidija Gracić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Gracić, L. (2007). Razvoj procesa osmodehidratacije jabuka (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803657

Gracić, Lidija. "Razvoj procesa osmodehidratacije jabuka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803657

Gracić, Lidija. "Razvoj procesa osmodehidratacije jabuka." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803657

Gracić, L. (2007). 'Razvoj procesa osmodehidratacije jabuka', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803657

Gracić L. Razvoj procesa osmodehidratacije jabuka [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803657

L. Gracić, "Razvoj procesa osmodehidratacije jabuka", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:803657