diplomski rad
Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta

Danijela Šokec (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za biokemijsko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad

Šokec, D. (2007). Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637

Šokec, Danijela. "Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637

Šokec, Danijela. "Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637

Šokec, D. (2007). 'Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.09.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637

Šokec D. Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 21.09.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637

D. Šokec, "Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637