Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju antibiotika, enzima, probiotika i starter kultura
Citirajte ovaj rad
Šokec, D. (2007). Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637
Šokec, Danijela. "Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637
Šokec, Danijela. "Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637
Šokec, D. (2007). 'Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637
Šokec D. Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637
D. Šokec, "Utjecaj transglutaminaze i probiotičkog soja Lactobacillus acidophilus na svojstva tekućeg jogurta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:758637