diplomski rad
Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta

Mirjana Gavranović (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Gavranović, M. (2007). Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791

Gavranović, Mirjana. "Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791

Gavranović, Mirjana. "Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791

Gavranović, M. (2007). 'Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791

Gavranović M. Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791

M. Gavranović, "Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791