Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Gavranović, M. (2007). Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791
Gavranović, Mirjana. "Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791
Gavranović, Mirjana. "Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791
Gavranović, M. (2007). 'Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791
Gavranović M. Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791
M. Gavranović, "Utjecaj dodatka maltodekstrina i ksantana na funkcionalna svojstva žumanjka jajeta", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:714791