diplomski rad
Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline

Tomislav Dalić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju vrenja i kvasca
Citirajte ovaj rad...

Dalić, T. (2007). Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić, Tomislav. "Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić, Tomislav. "Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić, T. (2007). 'Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

Dalić T. Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706

T. Dalić, "Proizvodnja bijelog kruha pomoću bakterija mliječne kiseline", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:234706