Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Tomljenović, A. (2007). Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta povrća (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997883
Tomljenović, Ana. "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997883
Tomljenović, Ana. "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta povrća." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997883
Tomljenović, A. (2007). 'Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta povrća', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997883
Tomljenović A. Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta povrća [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997883
A. Tomljenović, "Fenolni spojevi i antioksidativni kapacitet odabranih vrsta povrća", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:997883