prikaz prve stranice dokumenta Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke

Sokolić, Irma
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Sokolić, I. (2007). Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034

Sokolić, Irma. "Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034

Sokolić, Irma. "Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034

Sokolić, I. (2007). 'Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034

Sokolić I. Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034

I. Sokolić, "Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.