Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Sokolić, I. (2007). Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034
Sokolić, Irma. "Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034
Sokolić, Irma. "Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034
Sokolić, I. (2007). 'Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034
Sokolić I. Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034
I. Sokolić, "Utjecaj tretiranja ultrazvukom na emulgirajuća svojstva suspenzija proteina sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:077034