Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Belačić, M. (2007). Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.) (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374
Belačić, Maja. "Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374
Belačić, Maja. "Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374
Belačić, M. (2007). 'Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374
Belačić M. Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374
M. Belačić, "Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374