diplomski rad
Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.)

Maja Belačić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Belačić, M. (2007). Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.) (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374

Belačić, Maja. "Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374

Belačić, Maja. "Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.)." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374

Belačić, M. (2007). 'Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.)', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374

Belačić M. Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.) [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374

M. Belačić, "Usporedba metoda ekstrakcije polifenolnih spojeva u kaši drijenka (Cornus mas L.)", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:680374