diplomski rad
Utjecaj proteina brašna na volumen kruha

Biljana Srbljan (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad...

Srbljan, B. (2007). Utjecaj proteina brašna na volumen kruha (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133284

Srbljan, Biljana. "Utjecaj proteina brašna na volumen kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133284

Srbljan, Biljana. "Utjecaj proteina brašna na volumen kruha." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133284

Srbljan, B. (2007). 'Utjecaj proteina brašna na volumen kruha', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133284

Srbljan B. Utjecaj proteina brašna na volumen kruha [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133284

B. Srbljan, "Utjecaj proteina brašna na volumen kruha", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:133284