diplomski rad
Stabilnost i usporedba prirodnih i umjetnih boja u tvrdim bombonima

Mihaela Zlodi (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Zlodi, M. (2007). Stabilnost i usporedba prirodnih i umjetnih boja u tvrdim bombonima (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796309

Zlodi, Mihaela. "Stabilnost i usporedba prirodnih i umjetnih boja u tvrdim bombonima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796309

Zlodi, Mihaela. "Stabilnost i usporedba prirodnih i umjetnih boja u tvrdim bombonima." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796309

Zlodi, M. (2007). 'Stabilnost i usporedba prirodnih i umjetnih boja u tvrdim bombonima', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796309

Zlodi M. Stabilnost i usporedba prirodnih i umjetnih boja u tvrdim bombonima [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 19.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796309

M. Zlodi, "Stabilnost i usporedba prirodnih i umjetnih boja u tvrdim bombonima", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:796309