Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Perkovac, S. (2007). Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388
Perkovac, Sanja. "Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388
Perkovac, Sanja. "Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388
Perkovac, S. (2007). 'Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 02.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388
Perkovac S. Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 02.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388
S. Perkovac, "Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388