diplomski rad
Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda

Sanja Perkovac (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Perkovac, S. (2007). Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388

Perkovac, Sanja. "Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388

Perkovac, Sanja. "Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388

Perkovac, S. (2007). 'Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388

Perkovac S. Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 22.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388

S. Perkovac, "Utjecaj skladištenja na fenolni sastav i antioksidativnu aktivnost marmelada od jagoda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:351388