Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda Laboratorij za kontrolu kvalitete u prehrambenoj industriji
Citirajte ovaj rad
Kurek, M. (2007). Određivanje masenog udjela prolina i aktivnosti invertaze u različitim uzorcima meda (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434247
Kurek, Mia. "Određivanje masenog udjela prolina i aktivnosti invertaze u različitim uzorcima meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434247
Kurek, Mia. "Određivanje masenog udjela prolina i aktivnosti invertaze u različitim uzorcima meda." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434247
Kurek, M. (2007). 'Određivanje masenog udjela prolina i aktivnosti invertaze u različitim uzorcima meda', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 12.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434247
Kurek M. Određivanje masenog udjela prolina i aktivnosti invertaze u različitim uzorcima meda [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 12.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434247
M. Kurek, "Određivanje masenog udjela prolina i aktivnosti invertaze u različitim uzorcima meda", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:434247