prikaz prve stranice dokumenta Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize

Radulović, Nataša
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Radulović, N. (2007). Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421

Radulović, Nataša. "Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421

Radulović, Nataša. "Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421

Radulović, N. (2007). 'Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421

Radulović N. Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421

N. Radulović, "Funkcionalna svojstva proteina sirutke nakon tribomehaničke obrade i enzimske hidrolize", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:572421

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.