diplomski rad
Utjecaj temperature i prisutnosti glukoze na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom BCT kulturom

Galja Pletikapić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za tehnologiju mlijeka i mliječnih proizvoda
Citirajte ovaj rad...

Pletikapić, G. (2007). Utjecaj temperature i prisutnosti glukoze na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom BCT kulturom (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700431

Pletikapić, Galja. "Utjecaj temperature i prisutnosti glukoze na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom BCT kulturom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700431

Pletikapić, Galja. "Utjecaj temperature i prisutnosti glukoze na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom BCT kulturom." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700431

Pletikapić, G. (2007). 'Utjecaj temperature i prisutnosti glukoze na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom BCT kulturom', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 18.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700431

Pletikapić G. Utjecaj temperature i prisutnosti glukoze na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom BCT kulturom [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 18.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700431

G. Pletikapić, "Utjecaj temperature i prisutnosti glukoze na fermentaciju sojinog mlijeka mješovitom BCT kulturom", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:700431