prikaz prve stranice dokumenta Promjene fenolnog sastava i antioksidativne aktivnosti u marmeladama od jagode nakon 6 mjeseci skladištenja
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Promjene fenolnog sastava i antioksidativne aktivnosti u marmeladama od jagode nakon 6 mjeseci skladištenja

Mišković, Maja
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Mišković, M. (2007). Promjene fenolnog sastava i antioksidativne aktivnosti u marmeladama od jagode nakon 6 mjeseci skladištenja (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695454

Mišković, Maja. "Promjene fenolnog sastava i antioksidativne aktivnosti u marmeladama od jagode nakon 6 mjeseci skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695454

Mišković, Maja. "Promjene fenolnog sastava i antioksidativne aktivnosti u marmeladama od jagode nakon 6 mjeseci skladištenja." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695454

Mišković, M. (2007). 'Promjene fenolnog sastava i antioksidativne aktivnosti u marmeladama od jagode nakon 6 mjeseci skladištenja', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 03.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695454

Mišković M. Promjene fenolnog sastava i antioksidativne aktivnosti u marmeladama od jagode nakon 6 mjeseci skladištenja [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 03.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695454

M. Mišković, "Promjene fenolnog sastava i antioksidativne aktivnosti u marmeladama od jagode nakon 6 mjeseci skladištenja", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:695454

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.