diplomski rad
Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke

Marina Miličić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za procesno inženjerstvo
Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad...

Miličić, M. (2007). Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526

Miličić, Marina. "Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526

Miličić, Marina. "Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526

Miličić, M. (2007). 'Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526

Miličić M. Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 21.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526

M. Miličić, "Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526