Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za procesno inženjerstvo Laboratorij za tehnološke operacije
Citirajte ovaj rad
Miličić, M. (2007). Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526
Miličić, Marina. "Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526
Miličić, Marina. "Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526
Miličić, M. (2007). 'Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 04.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526
Miličić M. Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 04.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526
M. Miličić, "Određivanje teksturalnih svojstava kukuruznog ekstrudata s dodatkom proteina sirutke", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:413526