Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad
Čudina, N. (2007). Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414
Čudina, Natka. "Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414
Čudina, Natka. "Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414
Čudina, N. (2007). 'Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 06.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414
Čudina N. Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 06.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414
N. Čudina, "Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414