diplomski rad
Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje

Natka Čudina (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za kemiju i tehnologiju žitarica
Citirajte ovaj rad...

Čudina, N. (2007). Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414

Čudina, Natka. "Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414

Čudina, Natka. "Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414

Čudina, N. (2007). 'Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414

Čudina N. Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414

N. Čudina, "Probavljivost proteina In vitro miješanog kukuruznog kruha obogaćenog proteinima soje", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:788414