Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za poznavanje i kontrolu sirovina i prehrambenih proizvoda
Citirajte ovaj rad
Kovačina, M. (2007). Procjena unosa kalcija hranom i vodom u žena s obzirom na dob (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307961
Kovačina, Marinela. "Procjena unosa kalcija hranom i vodom u žena s obzirom na dob." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307961
Kovačina, Marinela. "Procjena unosa kalcija hranom i vodom u žena s obzirom na dob." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307961
Kovačina, M. (2007). 'Procjena unosa kalcija hranom i vodom u žena s obzirom na dob', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307961
Kovačina M. Procjena unosa kalcija hranom i vodom u žena s obzirom na dob [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307961
M. Kovačina, "Procjena unosa kalcija hranom i vodom u žena s obzirom na dob", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:307961