Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad
Ivković, B. (2007). Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619
Ivković, Božana. "Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619
Ivković, Božana. "Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619
Ivković, B. (2007). 'Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 10.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619
Ivković B. Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 10.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619
B. Ivković, "Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619