prikaz prve stranice dokumenta Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe

Ivković, Božana
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća

Citirajte ovaj rad

Ivković, B. (2007). Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619

Ivković, Božana. "Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619

Ivković, Božana. "Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619

Ivković, B. (2007). 'Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 29.03.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619

Ivković B. Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 29.03.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619

B. Ivković, "Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.