diplomski rad
Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe

Božana Ivković (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procese konzerviranja i preradu voća i povrća
Citirajte ovaj rad...

Ivković, B. (2007). Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619

Ivković, Božana. "Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619

Ivković, Božana. "Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619

Ivković, B. (2007). 'Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 20.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619

Ivković B. Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 20.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619

B. Ivković, "Aromatični spojevi plodova borovnice (Vaccinium corymbosum L.) tijekom tri perioda berbe", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:462619