Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju ulja i masti
Citirajte ovaj rad
Radosavljević, D. (2007). Utjecaj sorte i načina prerade na sterole u maslinovom ulju (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:140416
Radosavljević, Dana. "Utjecaj sorte i načina prerade na sterole u maslinovom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:140416
Radosavljević, Dana. "Utjecaj sorte i načina prerade na sterole u maslinovom ulju." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:140416
Radosavljević, D. (2007). 'Utjecaj sorte i načina prerade na sterole u maslinovom ulju', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 19.11.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:140416
Radosavljević D. Utjecaj sorte i načina prerade na sterole u maslinovom ulju [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 19.11.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:140416
D. Radosavljević, "Utjecaj sorte i načina prerade na sterole u maslinovom ulju", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:140416