diplomski rad
Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3

Andreja Jalžabetić (2007)
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo
Citirajte ovaj rad...

Jalžabetić, A. (2007). Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3 (Diplomski rad). Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562

Jalžabetić, Andreja. "Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562

Jalžabetić, Andreja. "Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2007. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562

Jalžabetić, A. (2007). 'Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 24.08.2019., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562

Jalžabetić A. Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3 [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2007 [pristupljeno 24.08.2019.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562

A. Jalžabetić, "Reološka svojstva suspenzija tribomehanički tretiranih i netretiranih proteina sirutke s dodatkom škroba pri pH=3", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2007. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:409562