Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za biokemijsko inženjerstvo Laboratorij za tehnologiju i primjenu stanica i biotransformacije
Citirajte ovaj rad
Mikulčić, D. (2006). Reaktivnost amino-skupina lizina u Maillardovoj reakciji (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063403
Mikulčić, Danijela. "Reaktivnost amino-skupina lizina u Maillardovoj reakciji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063403
Mikulčić, Danijela. "Reaktivnost amino-skupina lizina u Maillardovoj reakciji." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063403
Mikulčić, D. (2006). 'Reaktivnost amino-skupina lizina u Maillardovoj reakciji', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 22.04.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063403
Mikulčić D. Reaktivnost amino-skupina lizina u Maillardovoj reakciji [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 22.04.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063403
D. Mikulčić, "Reaktivnost amino-skupina lizina u Maillardovoj reakciji", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:063403