prikaz prve stranice dokumenta Kemijski sastav nekih proizvoda na bazi rogača i smokve
Pristup korisnicima matične ustanove
diplomski rad
Kemijski sastav nekih proizvoda na bazi rogača i smokve

Badanjak, Marija
Sveučilište u Zagrebu
Prehrambeno-biotehnološki fakultet
Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Laboratorij za procesno-prehrambeno inženjerstvo

Citirajte ovaj rad

Badanjak, M. (2006). Kemijski sastav nekih proizvoda na bazi rogača i smokve (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141558

Badanjak, Marija. "Kemijski sastav nekih proizvoda na bazi rogača i smokve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141558

Badanjak, Marija. "Kemijski sastav nekih proizvoda na bazi rogača i smokve." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141558

Badanjak, M. (2006). 'Kemijski sastav nekih proizvoda na bazi rogača i smokve', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 05.10.2024., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141558

Badanjak M. Kemijski sastav nekih proizvoda na bazi rogača i smokve [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 05.10.2024.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141558

M. Badanjak, "Kemijski sastav nekih proizvoda na bazi rogača i smokve", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:141558

Prijavite se u repozitorij kako biste mogli spremiti objekt u svoju listu.