Sveučilište u Zagrebu Prehrambeno-biotehnološki fakultet Zavod za prehrambeno-tehnološko inženjerstvo
Citirajte ovaj rad
Muršić, T. (2006). Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina (Diplomski rad). Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet. Preuzeto s https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022
Muršić, Tomislav. "Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022
Muršić, Tomislav. "Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina." Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, 2006. https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022
Muršić, T. (2006). 'Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina', Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, citirano: 21.02.2025., https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022
Muršić T. Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina [Diplomski rad]. Zagreb: Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet; 2006 [pristupljeno 21.02.2025.] Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022
T. Muršić, "Utjecaj temperature fermentacije na aromu mladog vina", Diplomski rad, Sveučilište u Zagrebu, Prehrambeno-biotehnološki fakultet, Zagreb, 2006. Dostupno na: https://urn.nsk.hr/urn:nbn:hr:159:998022